May 17, 2008, 9:55 PM

Иззад облаци... 

  Poetry
677 0 9

Тъмнина...
Търся те,
моя светлинка -
иззад облаци надничаш,
за миг проблясваш
и се скриваш.
Как с усмивка
поне да те даря,
моя тайнствена
звезда,
в мрака
като чезнеш...
А те има,
знам.

Търся теб,
но навсякъде
тъма...



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??