May 11, 2023, 4:37 PM

Жена-надежда 

  Poetry » Love
625 1 0

Слънчев лъч проряза мрака

Моето лице огря

Радостна сълза закапа

Щастие душата ми обля.

 

Тя с усмивка ме плени

С тъмносините си грейнали очи

С устни нежно ме опи

С тялото си ме обви.

 

Как копнея за гласа ти

Който с чуден звук ме днес залива

И косата ти с къдрици буйни

Ръката ми със нежност милва

 

Тъй мечтая да си с мене

Километри ни делят

Сякаш тялото ми стене

Иска двете с твоето да затрептят.

 

Страст тъй луда блика в нас

Чувства във вените горят

Моля Господ да извика с глас

„Съдбите ви в една да се слепят”.

 

Тъгата си аз в този миг загърбих

Мислите си черни тук зарових

Чуден блян щом преоткрих

Тоз любовен стих за теб редих...

© Коцето Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??