Dec 18, 2008, 6:35 AM

Жадувам да те имам!!! 

  Poetry
1433 0 2
Жадувам за сладките ти устни...
жадувам за нежния парфюм...
жадувам за погледа блещукащ...
жадувам да съм само твой...

Жадувайки те... аз те гледам
гледам и не мога да се спра...
жадувам само да те имам...
дорде в покой заспа...

жадувам... жадувам... жадувам...
на чувствата си аз робувам...
за целувките аз жадувам...
ех... как искам да ти се любувам...

© Стоян Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??