Не съм за теб, не си за мен,
но любовта ни тъй е свята.
Копнеем се все повече от ден на ден
и преобръщаме един за друг земята.
Живееш в твоя свят и в моя аз,
но търсим се безспир с очи
и разстоянието не е пречка между нас
да се обичаме, нали?
По вятъра ти пращам топли ласки,
с лъчите слънчеви ме галиш ти,
а нощем звездното небе очите жадни
запълва с хиляди мечти.
Като половинки две от времето сме разделени,
но знам, че в някой друг живот
ще се открием и в едно ще слеем
сърца, души и всичката жадувана любов.
© Жанет Велкова All rights reserved.