Jun 16, 2016, 6:21 PM

Жажда 

  Poetry » Love, Erotic
841 0 6

Сетивата гладуват,

молят се...

чакат...

Сетивата усещат,

обичат, разкайват се...

 

И ласките жадно

попиват в кожата...

замайват,

опияняват те...

 

А по чиста случайност,

в коприна и кадифе,

с аромат на тамян...

с настръхнало тяло...

 

едно от сетивата

не спира да копнее,

умолява ли, умолява...

 

Едно от сетивата,

не те забрави...

© Любослава Пиринкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??