Jan 22, 2008, 10:53 AM

Жажда за летене 

  Poetry » Phylosophy
1155 0 30

Жажда за летене

в светъл птичи звън.

Вяра, посадена

в чуден сбъднат сън.

 

Истина, родена

в слънчеви лъчи.

Радост, озарена

в нечии очи.

 

Ласка, приютена

в неочакван зов.

Песен, вдъхновена

от една Любов...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??