May 20, 2011, 5:24 PM

Жалба 

  Poetry » Other
430 0 3

 

 

Младост моя, радост моя,

пролет краткотрайна,

сякаш скри се зад завоя,

по следа незнайна!

 

Не разбрах кога изгрея

като майско цвете.

И кога ти суховеят

грабна цветовете.

 

Ни кога ти хладна есен

позлати листата.

И кога без птича песен

сглъхнаха полята...

 

Младост моя, сладост моя,

не остави диря.

Все поглеждам към завоя...

Цял живот те диря!

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??