Aug 6, 2011, 4:45 PM

Желание 

  Poetry » Landscape
865 0 10

Желание


Лятото е тръгнало на юг,

протегнало е топли длани

и само гълъбите тук 

остават листи разпиляни.

 

Отивай си, щастливо лято,

препускай с пясъчни коне,

но в колесницата от злато

веднъж вземи и мен поне.

 

                    Илия     Вълчев

© Илия Вълчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??