Aug 25, 2024, 2:52 AM

Желание 

  Poetry
32 0 0

                 Ж Е Л А Н И Е

 

Желая...,просто една пресконференция,

с присъствие на светила от енергийния бранш,

която да прекъсне тъпата,гадна тенденция,

водеща до световен енергиен блокаж.

 

С дареното Божие решение на проблема

на мига ще овладеем Енергийната Мощ на Планетата,

ще отпаднат всички климатични дилеми,

свързани с Жестоката,Глобална Вендета.

 

Много ли искам на фона на Колосалните Загуби,

ако от глупост пресконференцията не се състои

и няма ли да е гавра,арогантност и наглост,

да гинем всред Пожари,Урагани и Побеснели Води...?

 

17.08.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??