Sep 25, 2007, 5:06 PM

Желание 

  Poetry
1087 0 7
Ще те докосна със ръце,
които с нежност са се обковали
и сякаш пеперудени криле,
със златен прах покриват
нежното ти тяло.
Ще те целуна с устни меки, влажни,
както вятър, който гали
листенцата на есен хладна.
Ще погледна в твоите очи,
които в моите ще се оглеждат в здрача.
И ще поискам всичко да заспи,
но не и ти!
Теб ще искам силно, но мълчи!
Не ме отблъсквай еднозначно,
а по-добре и ти заспи...
Аз тихичко ще си поплача.

© Биляна Николаева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??