Oct 8, 2007, 8:37 AM

Желание 

  Poetry
684 0 3
Сълзи, усмивки, ревност,
нежни целувки и топли прегръдки,
мили думи и страст -
всичко има между нас!
В щастие и плач
с теб да бъда, искам аз!
Да ме гушнеш с топли длани,
да забравя всички рани!

© Усмивчица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??