Nov 8, 2013, 9:19 PM

Желанието 

  Poetry
453 0 2

А желанието - нека отлитне....

Вярвам - то ще се върне при мен.

А кога пак ще кацне - не питам.

Просто чакам го своя ден.

 

Ако трябва - при друг ще отиде.

Но нали друг ще бъде щастлив!

Ще се радвам това да го видя -

и пак ще е денят ми красив.

 

И дори да не стигна тез замъци,

и душата ми да не полети -

ала аз съм имал желания...

И съм имал светли мечти.

© Стефан Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Извинявай, ама как си представяш, че душата ти няма да полети, и то при положение, че имаш мечти и желания? Просто няма как! Поздрав!
  • Браво!Много благородно!
Random works
: ??:??