Dec 22, 2007, 9:15 PM

"Желанието" - Коледа 

  Poetry
834 0 9
 

По коледа

блестят елхите,

сух студ полетата тормози.

Ще бъдат може би щастливи някои!

Но всъщност коледа какво е?

Ден, около който нещастията по-големи ни се струват,

защото някой, някога ни е излъгал,

че желания по коледа се сбъдват!...

© Борислав Ангелов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??