Feb 15, 2012, 8:47 PM

Желая 

  Poetry » Love
454 0 0


- Здравей!
Не бе случайна среща,
сякаш всичко беше нагласено,
дали отново любовта ни среща,
или поредно чувство замъглено.
Какво изпитвам, вярвам знаеш,
да крия нещо полза няма,
кажи от мен какво желаеш,
поне пред мен те искам пряма.

Във тебе виждам красотата,
името ти сладко сричам,
щастието и тъгата,
причини бол да те обичам.
Накрая всичко ще се види,
не става със надежда само,
дали цигулка тъжна пак ще свири,
или роматично-весело пиано.

© Живко Енев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??