Mar 16, 2022, 9:11 AM

Желая те, цвете 

  Poetry » Love
242 0 0

Желая те, желая те, желая те,
мисля за теб всеки ден,
копнея за теб и не знам как да ти го кажа,
изгаряща нежност и страст ме мъчат,
не знам как да постъпя, 
но знам едно, че от страст изгарям,
желая те толкова силно,
ще те сразя с нежност и романтика,
ще те запаля с ръцете си,
и ще те покоря с устните си,
ти си женствено и нежно цвете,
желая те, ти си прелестна жена,
желая да те нарисувам – гола,
желая да те докосна страстно,
желая да те направя щастливо цвете...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??