Sep 28, 2008, 9:24 PM

Жена 

  Poetry » Other
1244 2 5

Родена с умиращите птици,

стаена в аромата на нощта,

събрала в себе си огнени езици,

прекроява всеки ден света.

Изваяна от морска пяна,

свежа като зимна скреж,

завинаги в бъдещето запиляна,

живеейки в нов копнеж.

Творение, докоснато от Бога,

събрало животворна светлина,

целунато от месечина еднорога,

изгаряща огнена жена!

© Мария Манджукова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??