Mar 12, 2013, 1:29 PM

Жена 

  Poetry
490 0 2

Ще се окъпя в тиха светлина.

С ухание на орхидея.

Една до бяло истинска жена.

И в здрача ще копнея.

Да ме погледнеш -

като нежно чудо.

И кротко да приседнеш...

а сърцето бие лудо!

За теб! За огън в мрака.

Протегнала с любов ръце

със трепет те очаквам.

Ела! Дарявам ти това сърце!

 

8.03.2013

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти imperfect (Яна)!Коментара ти за мен означава много!
  • Много, много, много красиво! Очарова ме тотално! Поздравления!
Random works
: ??:??