Jan 4, 2015, 9:05 PM

Жена! 

  Poetry
341 0 3

Прегръщат залезите изгреви
и нощите са винено горчиви,
а дните – пеперуди от мечти -
жена, когато мъж в сърцето скрива...


Изгубва се една любов на път
към приказка очаквано красива
и сътворява от душите плът -
жена, когато ражда е щастлива...

 

Целуват се мълчания от грях,
изгарят се безумия копривни...
и този свят е истински богат -
жена, когато иска - е звънлива...

 

Усмихват се неверия насън...
сълзите са градушката ревнива
и Бог не може да плати дълга -
жена, завинаги щом си отива...

 

ekstasis

 

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??