Nov 11, 2020, 12:55 PM

Жена – любима и майка 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
352 0 1

 

Страхливо, неуверено, но засмяно

дете бях.

Вълшебно, красиво клижле, напечатано

ми чета, а аз сях.

Ти си моят aнгел и творец –

майка!

Ти научи ме да съм борец –

на моите бели си вайка.

 

Даде ми живот и в него

тя е дар.

Моите сърце, душа и его

за нея  – зар.

Нежно, мило, ала огън –

тя е единствена.

В очите ми трън,

по нея вечно стена.

Жена – любима и майка!

Две светини или мозайка?

© Tebasile All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??