Aug 1, 2014, 3:45 PM

Жена съм! 

  Poetry » Love
523 0 2

Жена съм! Ходещ грях, облечен в бяло...

Очите мъжки галят мойто его,

ръцете им жадуват мойто тяло,

но моето сърце принадлежи на него...

 

Жена съм - и любовница, и дама!

В леглото той рисува ме с устни -

и бариери и задръжки няма

когато любим се... не иска да ме пусне!

 

Жена съм - мъжките мечти разбила...

Един успя да ме накара да се влюбя.

Един ми даде цялата си обич

и аз я пазя -  няма да я губя!

 

Жена съм! Огън от любов в мен бушува!

Той мина ада, за да бъде с мен...

Не се хабете - няма да ни разделите!

Ще бъдем заедно и след като умрем...

© Александра Бориславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря,Нели ами така си е, защото съм казала на този, на когото съм посветила този стих,че ако реши да умре, ще го намеря и там,в ада или рая,без значение...
  • "Ще бъдем заедно и след като умрем..." Силна поанта! И силно женско присъствие на лирическата героиня!
Random works
: ??:??