Палат. Богатства без разкош.
И всички стаи в него светят!
Цветя, букети, тиха нощ...
ухаят нежно и нашепват.
Във сянка спотаява дъх,
погалва спящите главици,
като божествен дар и връх
приспива с своите къдрици.
И феи праща във съня,
по миглите поръсва обич,
поел е бремето, денят,
а въздуха изпълва с Пролет...
Не се бои от старостта.
Ремонтите са забранени.
Защото вечност е това -
Жената е палат и...
вдъхновение!
На всички жени и девойки в сайта, пожелавам искрящо здраве и много любов!
© Криси All rights reserved.