Jul 24, 2009, 8:42 PM

Жената поетеса 

  Poetry
474 0 7
Жената поетеса е
последната и първата мечта.
Загадка скрита в дълъг лабиринт.
Царица без корона.
И майка на деца от Ра.

Любима.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??