Вчера в работата окъснях.
А прИвечер
в градината отидох
и в кофичката вишни си набрах.
И докато берях, какво разбрах?
Разбрах,
че женските комари ме обичат.
Наоколо козичките пасат,
но всички те връз мене само тичат!
Изхапаха ме.
Но не им се сърдя.
Комарите,
дори и най-сърдити,
не хапят талкоз зло, както жените!
© Ангел Чортов All rights reserved.
само по-малко им се пречкай на пътя,
че може и да те заболи...
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!