Jan 23, 2011, 11:22 AM

Женските паяци изяждат мъжките 

  Poetry
934 0 2

Тихо е

Бира се налива

Женските паяци изяждат мъжките

Хляб и майонеза

Още по-тихо

© Симеон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??