Sep 24, 2013, 8:44 PM  

Жертва на побой и безхаберие 

  Poetry » Civilian
306 0 0

Учителка бе жертва на побой,

но да защити правдата няма кой!

Душата ми страда и заплака,

че уволниха я, че от боя се оплака.

Директорката внимание не обърна,

в какъв батак България се превърна!

Ей това е, за слабите няма милост,

докога ще търпим тази несправедливост!?

 

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2314251

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??