(посветено)
Не тъгувай по измамно бъдеще,
по щастие, измислено от хората.
Понякога го търсим и се връщаме,
залитайки от пътя и умората.
А всъщност без посока сме вървели
във гонене на някаква безсмислица
и най-накрая, безразлично спрели,
разбираме, че сме напразно скитници.
И питаме се за какво е всичкото -
надбягването с времето и другите,
реденето на изхабени срички,
двусмисленият прочит на заслугите
и болката, че някак сме допуснали
в живота да преминем без участие...
А ти недей, недей да го пропускаш!
В това се крие истинското щастие.
© Нина All rights reserved.
Поздравявам те.