Apr 29, 2018, 9:32 AM

Жив спомен 

  Poetry » Love
516 1 3

У мен е, почнах да го пиша.

Не мога, пак го съживявам...

Любовта ни живее, диша.

Обичам те и полудявам...

© Красимир All rights reserved.

Отпуск по любовни причини

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??