Apr 4, 2008, 7:45 PM

Живея те 

  Poetry
833 0 21

Живея те.

Осъдена от болката.

Тялото пронизваща от ляво.

Изтръгната е любовта, нарочена

убита да е още отначало.

 

 

Любех те.

Със любовта на огъня.

Подпалвах всеки мирис до разцъфване.

Обичах те. Отнемах ти и мъката.

Себе си подложих на отричане.

 

 

Подминах те.

Отвеяна от вятъра.

Дори и той с тъгата бе съюзник.

Погубих се. Отнеха ми и вярата.

Дариха я на другия погубник.

 

 

Загубих те.

Боли ме и сърцето.

И раната е още недошита.

Зарасло е единствено, където

има капки от надежда неизтрита.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??