Mar 6, 2012, 1:52 PM

Живот 

  Poetry » Phylosophy
785 0 2

Тръгнах по пътя на белите рози,

в мене цъфтеше блян подир блян,

с искри във очите, с краката си боси

щурмувах полята в живота засмян.

 

Вулкан от емоции и смях на дете,

наивност в душата до глупост дори,

исках и давах любов от сърце -

частица от туй, що в мене гори.

 

Сега вече зная, че в този живот

има и скърби, болка, сълзи,

любовта си аз пазя в душевен кивот

и пак ще я давам, дори да боли!

© Десислава Боцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??