Mar 23, 2016, 10:39 PM

Живот 

  Poetry » Other
290 0 1


Всеки има свойта Одисея.
Изборът изобщо не е лесен.
Блокаж с тъга или пък се смея.
Реалността - избор безсловесен...

© Красимир All rights reserved.

:)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??