Aug 11, 2015, 8:47 PM

Живот разноцветен 

  Poetry » Love
328 0 2

                                                           Живот разноцветен

 

 

Дъх на здравец и теменуги! Море!

Брега на морето и вълните пенливи.

Птиче полет на ято в ясното небе,

разцъфнали цветя, чувства причудливи.

 

Ухае на пролет и чувствата танцуват,

рози, макове червени в душата се събуждат,

души и сърца вдъхват аромат и бленуват,

дните и нощите ярки радости раждат.

 

Любимите в цветна природа стоят,

очите с топъл поглед в утрото озаряват,

пламъчета и радост в спомени се редят,

теменужени чувства топлят света и покоряват.

 

Твоят път към мене е чист и цветен,

докосни моята цветна душа и обичай.

Тръпне тялото! Живот разноцветен!

Спри в сърцето! Любов ме наричай!

 

 

 

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??