Apr 13, 2017, 1:41 PM

Живот за себе си 

  Poetry » Love, Free verse
266 3 10

Живей живота си без тайни,

радвай се волен и щастлив,

чувства и радост трайни.

радост и увереност, че си красив.

Живей без план, без обещания,

без клетви за вярност, без окови в душата си.

Един е живота! За себе си живей!

Не мисли дали някой те обича,

не мисли какво му е в душата.

В твоите необуздани мечти  вярвай,

грижи се за твоето сърце да е спокойно.

Обичай без клетви и канони, не тайно!

Обичай и живей за себе си, човече.

Дори само луната да те целува

да те люлее нежност, сърцето да с да лудува

и изпълнено с обич, надежда да плува

в любовта изпълнена с вяра

и животът без тайни и без клетви.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??