Sep 13, 2007, 7:57 PM

Животът 

  Poetry
592 0 6
Животът е магия -
нестихваща,
непредсказуема,
необратима.

Животът е дар -
шанс, даден на всеки,
но оценен от
губещите го.

Животът е рай -
когато си благодарен,
за всяко зло и добро,
когато си изпълнен с
Любов.

Животът е филм -
трагедия, комедия...
ти си сценаристът и
актьорът, а Бог
е режисьорът.

Животът е всичко -
никой по-скъпо няма.
Пред Него ний сме равни.
Нито пари, нито власт, а
само Животът с Любов
могат да ни ощастливят!

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??