Mar 12, 2018, 11:01 AM  

Животът е катерене нагоре 

  Poetry
330 2 5

Животът е катерене нагоре,

понякога към непристъпни върхове.
И пречките каляват твойта воля,
а на върха е обиталище за богове!

 

Животът друг път е пропадащо изчезване
и щастие е да си вързан със въже!
Когато под краката ти е бездна -
над теб сияе звездното небе!

 

Дали ще спреш?
Или ще продължиш нататък?
Изборът наистина е твой!

 

Избираш Ти!
Животът си е кратък!
Но по-добре от мухльо е да си герой.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??