Aug 21, 2017, 7:10 PM

Животът е нечестен 

  Poetry » Love
684 1 2

Ти поиска вниманието ми и аз ти го дадох.

После поиска свободното ми време. И него ти дадох.

Ти поиска да ме опознаеш. Позволих ти.

Накрая поиска сърцето ми. Подарих ти го. 

Сега аз искам твоето. Но ти го даде на друга.

Колко нечестно, нали?

© Bibi Sim All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??