Oct 1, 2008, 9:06 AM

Животът е сцена 

  Poetry
664 0 1

Животът е сцена

 

Животът е сцена

и ние играем ...

Времето – пясък,

от пръсти изтичащ...

Тъгуваме много,

ъгловато се смеем,

тресат ни жестоки

емоции лични.

Сънуваме Космос –

цветно и... съдим!

Ездачи на Кронос

не можем да бъдем.

Аплаузи бурни – мъртви сме вече...

 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много кратко пресъздаден живот - а той е самия Необят!
    И все пак е хубав стихът!Поздрави!
Random works
: ??:??