Dec 6, 2008, 3:07 AM

Животът ми човешки е, нали? 

  Poetry » Phylosophy
1875 0 31

Дишам "под наем".
Някакси по навик...
Вземам си поука,
но не спирам да греша...
Обичам от душа,
но ме е страх да се отдам.
Любя с пламенно сърце,
но моето момче не е до мен.

Говоря, първо мисля,
но все не ме разбират...
Страдам истински,
като човек...
В ями попадам,
но понякога политам...
Животът ми човешки е, нали?


27.11.2008 година

 

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??