Sep 11, 2008, 11:01 PM

Животът ми е градски транспорт 

  Poetry
603 0 2

Животът ми е като градски транспорт

в изплетения от нерви столичен град.

През почивните дни е лъскав комфорт,

в понеделник сутрин прилича на ад.

 

Понякога зациклям във задръстване

и загубвам вяра в доброто и хората,

или форсирам мотора до пръсване,

но продължавам да си играя ролята.

 

В главата ми се блъскат на тълпи

безброй идеи - като хора в автобуса,

натъпкали се до самите врати,

и пъшкащи от теснотия и погнуса.

 

Возя се като подозрителен силует

и не ми пука какво ще говорите -

решил съм да пътувам без билет,

и без да ме е страх от контрольорите.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много добра идея стихат е сполучлив
  • Поздравявам те за избора и смелото решение! Поздрав!
Random works
: ??:??