Всеки ден в различна
приказка играя.
Вчера бях Снежанка
днес съм Пепеляшка,
а утре - знам ли? -
може би чаровен принц
ще срещна.
Със вятъра се нося,
със луната тъжна песен пея,
със слънцето изгрявам,
със делфините се гмуркам
до дълбините на океана,
със птичките игриви
се издигам в небесата,
а при дъжд проливен под листата
на вековен дъб
подслон намирам.
Обичам да изпълвам тишината
с детски смях наивен.
Животът ми - площадка детска.
За друг не го заменям.
Приказката си вълшебна
оттук насетне
искам с тебе да споделям.
© Карина Кирова All rights reserved.