Feb 15, 2008, 7:34 AM

Животът не е сън чудесен... 

  Poetry » Love
922 1 26

Животът не е сън чудесен

и всяка обич крие риск.

Превърнах те във лунна песен,

а себе си - във слънчев диск.

 

Защо ли да се търсим още -

безумна пропаст ни дели.

Мираж са слънчевите нощи,

химера - лунните ни дни...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??