Jul 22, 2004, 8:42 AM

Кадифе 

  Poetry
1262 0 2
Полъх нежен ме омая,
сякаш бе разцъфнала гора.
Исках с тебе да разкрия
утринната красота.

Бях за тебе аз милувка,
нежно галеща с ръце.
Кожата ми ти обичаше да казваш,
че е кадифе.

Бавно спускаше по нея пръсти,
сякаш беше наркотик,
искаше да може вечно
да застине този миг.

Аз не искам да забравя
гъдела от твоите ръце.
Топлината,със която гали
кожата ми кадифе.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??