Jul 14, 2010, 5:01 PM

Кафе с цигара 

  Poetry » Civilian
680 0 3

Кафе с цигара

 

Седим на бара.

За тебе - водка с портокал,

за мен - кафе с цигара;

разискваме си теми за живота,

как шибан бил...

а всичко свеждало се до компота!

 

Компот от зрели сливи се вари,

да имаш си за черни дени,

зелените пък стават за директна:

и проумееш ли го туй -

направо ти олеква!

 

А аз отпивам си кафето със цигара...

Май водката ти повече от портокала?!

Щот всички сме на тази гара,

но някой хваща влака -

друг остава...

 

 

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??