Разказът свършва дотук -
пропускам причината,
пропускам героите.
Сюжетът - изтъркан боклук,
първично сгрешени са ролите.
Ретроспективно - нищо градивно,
пропускам и този трактат.
Какво ми остана - самото начало.
А то е грешка изконна,
или е тих кръговрат?
© Здравка All rights reserved.