Oct 19, 2016, 12:02 AM

Кажи 

  Poetry
288 3 7

Вижда ли се 

краят ти(ни),

където апосиопеза

ще ме погълне?

Вижда ли се

щастиетието ти

в ръцете на съдбата,

в която нито ти,

нито аз

вярваме...

 

Ще видя ли

лицето ти

без болка,

изписана

по дължината му...

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??