Кажи ми поне правилата,
щом малки игри ще играем.
Мъжът си ти, аз съм жената,
но всичко е сякаш на заем.
Когато звъни телефона
и чуваш отсреща гласа ми,
аз всъщност говоря ли нещо,
или си играем на думи?
Когато до тебе заспивам,
но празни са моите устни,
дали любовта ни я има,
или си играем на чувства?
Задай си, любими, въпроса,
на всички игрички накрая,
обичан ли искаш да бъдеш,
или изигран.
За да зная.
© Мариета Караджова All rights reserved.