Oct 13, 2005, 9:47 AM

Кажи, че ме обичаш 

  Poetry
1047 0 0
             Не се страхувай
                  да признаеш че обичаш,
             ако любовта е истинска, красива,
             без лъжи, без никакви обиди -
             от несподелената любов боли.
             Боли от думи неизказани,
             боли от устни нецелунати
             и тяло с трепет недокоснато, 
             от сълзи в погледа боли.
             Дори и да не те обичат -
                                изкрещи го,
             покой в душата ще намериш.
             кажи го днес,
                      а утре може да е късно.

             ...Да признаеш че обичаш
                                   не е грях...

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??