Jan 20, 2007, 12:29 AM

Кажи кога 

  Poetry
1195 0 1

Впускам се в дълбоката вода,
надигам се, за да те потопя...
Ела със мен, момче-мечта,
да плуваме към любовта...

Кажи кога да те спася
от самотата на нощта,
кажи кога да съм добра,
кога да върна в теб деня?

Не трябва да сме тук сега,
но "трябва" е една лъжа,
таз дума идва от греха
на други хора във света...

Не вярвай на поредната игра,
в която искат да те въвлекат!
Повярвай в себе си сега,
тогава твоя ще съм начаса!

© Катя Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Този стих много ми харесва! Поздравче
Random works
: ??:??