Feb 18, 2014, 11:57 PM

Кажи ми 

  Poetry » Love
741 0 2

Кажи ми

 

Прекалено ли е да искаш да си щастлив?!

Да обичаш, да си за малко жив?!

Несломим да се чувстваш, да се довериш?!

Да подариш сърцето си, на нечие рамо да се успокоиш?!
Да искаш да обичаш, да бъдеш обичан?!

Да искаш добро, а да получаваш безмълвие?!
Кажи ми, прекалено ли е да искаш  да си разбран?!

Да се вглеждаш в нечий поглед, да чувстваш топлина?!

Да прегръщаш, да даваш обичта,

която се изпарява като дим в гъста мъгла?!
Прекалено ли е, да искаш истинска любов?!

Верни приятели, а не изучени лъжци?!

Моля те, кажи, прекалено ли е да искаш да си щастлив?!

Да се довериш, истинска любов да получиш и дариш?! 

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Всеки мечтае за това - да се довери, истинска любов да получи и да дари. Не загубвай вярата, момиче! Поздрави!
  • Не, не е прекалено! Заслужаваш го за всеки ден и всяка нощ! Защото си жена, земя на любовта ...! Поздрави за стиха, Дилянка!
Random works
: ??:??