Опиши ми очите му - бляскави, светлозелени,
нарисувай ръцете му - силни, но копнежно кадифени,
разкажи за косите му - по-руси от слънцето,
спомени ми усмивката му - спираща времето...
Поспри го, отклони го за миг само дори,
върви, намери го, кажи!
Кажи му залезът как гори,
кажи му времето как боли.
Книгата безкрайна ще затворя,
думите безсмъртни ще повторя,
ще се изправя, няма да свеждам глава,
ще чакам, предай му, там, където свършва света...
27.09.2015
© Teddy Daniel K. All rights reserved.