Nov 24, 2020, 11:24 PM

Кажи "Сбогом", познавам те 

  Poetry » Love
189 0 0

                                      Не ми казваш сбогом, тръгваш да целуваш, 

                                      изстинаха устните, просто не можеш, 

                                      на навик-гангстер не се поддавай да жадуваш, 

                                      с очи ми каза Вече искам край да сложим. 

 

                                      Каза ми го но изглежда че не знаеш, 

                                      изстинала си ти ала не си жестока, 

                                      пак правиш един опит да ме пожелаеш, 

                                      неуспешен опит, неуспешен опит. 

 

                                      Ти можеш да обичаш и затова си тръгваш, 

                                      сърцето ти поток спря без да каже, 

                                      стига този празен миг, стига ни е лъгал, 

                                      иска твоята същност да смаже. 

 

                                     Кажи сбогом познавам те, ах как те познавам, 

                                     от този преди мен помня как си отиде, 

                                     само глупак, голям глупак може те уверявам 

                                     на жена като теб да се обиди.  

 

                                     Кажи сбогом студена си, много си студена, 

                                     студенината ти е много ярка,  

                                     един съсед това разбрал бе преди мене, 

                                     от жена искам винаги още, още чакам. 

 

                                     Никога не мисля, аз никога не мисля, 

                                     не, не мога никога лесно да си ида,  

                                     а ти заслужаваш мъж вечно да те иска, 

                                     лед не заслужаваш, висок тон и обиди. 

 

                                     Кажи сбогом, познавам те, няма да си моя, 

                                     няма вечност и длъжен съм да се прекърша, 

                                     единствена си дето любов знае какво е, 

                                     Сбогом ми кажи и най-после да се свършва. 

 

                                    16.11.20 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??